Testimoniale

Experienţa mea ca voluntar la asociaţia “Suflete Albastre” cu siguranţă a fost una minunată. Am avut ocazia de a oferi puţin din timpul şi atenţia mea, copiilor cu deficienţe, în aşa fel încât au putut interacţiona şi forma noi relaţii sociale cu ajutorul unor activităţi interesante şi distractive. Cu siguranţă ma voi mai implica şi în proiectele viitoare ale asociaţiei.

Raluca – studentă


Am ajuns să particip ca și voluntar la această asociație, curioasă fiind să cunosc copii despre care stiam doar că au autism. Ceea ce știam despre copiii cu autism a fost faptul că traiesc într-o lume a lor în care aproape nimeni nu poate pătrunde, că nu au reacţii emoţionale şi, prin urmare, că nu se prea poate lega o relaţie cu ei.

Mă bucur că am avut ocazia să petrec câteva ore cu aceşti copii pentru că astfel am avut ocazia să cunosc o altă latură a lor. Prin urmare, aşteptările mi-au fost depăşite: am găsit nişte copiii absolut fermecători, plini de viaţă, de energie, copii care interacţionează şi care nu sunt deloc numai „în lumea lor”, ştiu să râdă şi să răspundă unor cerinţe normale. Asta, desigur, pentru că cineva a depus nişte eforturi, ocupându-se de dezvoltarea lor. Mă bucur că am reușit într-un timp atât de scurt să le oferim puţină fericire și atenție. Este plăcut să vezi că sunt oameni cărora chiar le pasă de nevoile unor copii speciali cum sunt ei. Consider și sunt sigură că această asociație va prospera și va avea un număr mai mare de voluntari şi mult mai multe proiecte.

Andreea – studentă


Am ales să fiu voluntar al acestei asociații datorită oamenilor minunați ce se află în spatele acesteia și pentru copiii speciali, plini de iubire si de o sinceritate nemărginită. Mă simt onorată să fac parte din acestă echipă!

Anca – inginer silvic